null [WELCOME INDONESIAN DELEGATION TO APD AND FFL SUPPORTED TO ORGANIZE AN APD TOUR FOR THEM AND MEANINGFUL ACTIVITIES]

content:

CHÀO MỪNG ĐOÀN GIẢNG VIÊN, SINH VIÊN ĐẠI HỌC KADIRI, INDONESIA ĐẾN APD VÀ FFL VINH DỰ HỖ TRỢ TỔ CHỨC MỘT CHUYẾN THAM QUAN APD CHO ĐOÀN VÀ NHIỀU HOẠT ĐỘNG Ý NGHĨA

Các giảng viên và sinh viên của FFL cùng với các tình nguyện viên APD, dưới sự quản lý và hướng dẫn của FFL, tự hào chào đón đoàn sinh viên, giảng viên của Đại học Kadiri, Indonesia đến học tập và trải nghiệm tại Việt Nam, đặc biệt là tại Học viện Chính sách và Phát triển.

Đến APD không chỉ đơn thuần là đến một trường đại học mà còn là một môi trường năng động và sáng tạo giúp các bạn sinh viên Indonesia khám phá tiềm năng của bản thân và phát triển kỹ năng.

Đây cũng là cơ hội để sinh viên Indonesia khám phá văn hóa, lịch sử và lối sống của người Việt Nam.

Đồng thời, đây cũng là dịp cung cấp cho sinh viên APD cơ hội học hỏi và trao đổi kiến thức với sinh viên quốc tế.

Trong suốt những ngày vừa qua, đoàn sinh viên Indonesia đã có cơ hội được thăm quan Học viện, tham gia một số hoạt động do FFL- APD hướng dẫn, tổ chức.

Chúng tôi, các giảng viên và sinh viên FFL, chúc tất cả sinh viên và giảng viên Indonesia có một hành trình học tập ý nghĩa và đáng nhớ tại Học viện Chính sách và Phát triển!

Cùng ngắm nhìn lại một số khoảnh khắc của đoàn sinh viên Indonesia tại APD nhé!

 

[WELCOME INDONESIAN DELEGATION TO APD AND FFL SUPPORTED TO ORGANIZE AN APD TOUR FOR THEM AND MEANINGFUL ACTIVITIES]

FFL lecturers and students as well as APD volunteers, which are under the supervision of FFL, are proud to welcome the Indonesian student delegation for studying and experiencing Vietnam, especially at Academy of Policy and Development.

Coming to APD is not only attending a university but also a dynamic and creative environment that helps Indonesian students explore their potentials and develop their skills.

This is also an opportunity for Indonesian students to explore the culture, history, and Vietnamese lifestyle and its people.

At the same time, it provides APD students with opportunities to learn and exchange knowledge with international students.

Over the past few days, the Indonesian students have had the opportunity to visit the Academy, the Temple of Literature and participated in some activities which were organized guided by FFL-APD.

We, FFL lecturers and students wish all the Indonesian students and lecturers a meaningful and memorable learning journey at Academy of Policy and Development!]

Let's briefly look back at some moments of the Indonesian students at APD!

[Photos: The FFL lecturer made a warmly welcoming speech at Indonesian delegation and FFL meeting]

 

[Photos: Team work activities of Indonesian- FFL- AEC students at the meeting]

 

 

 

[Photos: Indonesian music! Time to sing and dance!]